Politika kolačića

Politika kolačića za Supernova IPTV

Ovo je Politika kolačića za Supernova IPTV, dostupna sa https://supernovaiptv.net/

Šta su kolačići

Kao što je uobičajena praksa sa skoro svim profesionalnim veb lokacijama, ovaj sajt koristi kolačiće, koji su male datoteke koje se preuzimaju na vaš računar, kako bi poboljšao vaše iskustvo. Ova stranica opisuje koje informacije prikupljaju, kako ih koristimo i zašto ponekad moramo da čuvamo ove kolačiće. Takođe ćemo vam reći kako možete da sprečite čuvanje ovih kolačića, ali to može da smanji ili „pokvari“ određene elemente funkcionalnosti sajtova.

Kako koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće iz različitih razloga koji su detaljno opisani u nastavku. Nažalost, u većini slučajeva ne postoje standardne opcije za onemogućavanje kolačića bez potpunog onemogućavanja funkcionalnosti i funkcija koje dodaju ovoj veb lokaciji. Preporučuje se da ostavite sve kolačiće ako niste sigurni da li su vam potrebni ili ne u slučaju da se koriste za pružanje usluge koju koristite.

Onemogućavanje kolačića

Možete da sprečite podešavanje kolačića tako što ćete prilagoditi podešavanja u svom pretraživaču (pogledajte Pomoć vašeg pretraživača kako biste to uradili). Imajte na umu da će onemogućavanje kolačića uticati na funkcionalnost ove i mnogih drugih veb lokacija koje posećujete. Onemogućavanje kolačića obično će dovesti do onemogućavanja određenih funkcionalnosti i karakteristika ove stranice. Zbog toga se preporučuje da ne onemogućite kolačiće. Ova politika kolačića kreirana je uz pomoć generatora politike kolačića.

Kolačići za podešavanja sajta

Da bismo vam pružili odlično iskustvo na ovoj veb lokaciji, pružamo vam funkciju za postavljanje vaših preferencija za način na koji ova stranica radi kada je koristite. Da bismo zapamtili vaša podešavanja, moramo da podesimo kolačiće kako bi ove informacije mogle da budu pozvane kad god ste u interakciji sa stranicom na koju utiču vaše postavke.

Kolačići treće strane

U nekim posebnim slučajevima koristimo i kolačiće koje obezbeđuju treća lica od poverenja. Sledeći odeljak opisuje koje kolačiće treće strane možete naići na ovom sajtu.

Ovaj sajt koristi Google analitiku koja je jedno od najrasprostranjenijih i najpouzdanijih analitičkih rešenja na vebu koje nam pomaže da razumemo kako koristite sajt i načine na koje možemo da poboljšamo vaše iskustvo. Ovi kolačići mogu pratiti stvari kao što su koliko dugo provodite na sajtu i stranice koje posećujete kako bismo mogli da nastavimo da proizvodimo zanimljiv sadržaj.

Za više informacija o kolačićima Google analitike, pogledajte zvaničnu stranicu Google analitike.

Više informacija

Nadamo se da vam je to razjasnilo stvari i kao što je ranije pomenuto, ako postoji nešto za šta niste sigurni da li vam je potrebno ili ne, obično je sigurnije ostaviti kolačiće omogućene u slučaju da dođe u interakciju sa nekom od funkcija koje koristite na našoj veb lokaciji.

Za više opštih informacija o kolačićima, pročitajte članak o politici kolačića.

Međutim, ako i dalje tražite više informacija, možete nas kontaktirati putem jednog od naših preferiranih načina kontakta:

E-pošta: [email protected]

Scroll to Top